Vadsboläraren siktar mot miljonen i tv: ”Vill ta med familjen till Kanarieöarna”

Publicerad:
Hjobon Christina Bring, som jobbar på Vadsbogymnasiet i Mariestad, tillsammans med programledaren Rickard Sjöberg i Postkodmiljonären. Foto: Emilia Dalén

Ikväll, fredag, är Vadsboläraren och Hjobon Christina Bring tillbaka i heta stolen i tv-rutan igen och hon tar sikte på miljonvinsten.

– Det har varit ett litet uppehåll, men nu är Postkodmiljonären tillbaka igen, meddelar pressansvarige Sophie Westerlund.

Christina Bring påbörjade sin resa i tv-programmet Postkodmiljonären i oktober, men när hon klarade fråga sex på 20 000 kronor blev ett uppehåll för att i stället sända tio avsnitt av Drömpyramiden.

– Men ikväll den 10 december är Christina Bring tillbaka för att ta nästa steg, vilket är fråga sju som är värd 30 000 kronor, säger Sophie Westerlund.

Christina Bring är gymnasieläraren, tillika träningsinstruktören, och hon siktar mot miljonen.

Har gröna fingrar

På fritiden är 55-åringen mycket trädgårdsintresserad och har gröna fingrar.

När hon fick frågan vilka ämnen hon helst vill ha i heta stolen, sa hon:

– Jag vill gärna ha frågor om religion, men även frågor om historia och samhällskunskap. Men kemi, fysik, och frågor om de senaste kändisarna väljer jag bort.

Om hon skulle vinna en större summa pengar önskar hon följande:

– Jag längtar efter att hitta vårt drömhus. Ett hus med en stor trädgård så att jag kan odla både växter och själ. Och så vill jag ta med hela familjen till Kanarieöarna.

Fakta

Namn: Christina Bring

Ålder: 55 år

Ort: Hjo

Familj: Sambon Anders och fyra utflugna barn

Yrke: Gymnasielärare på Vadsbogymnasiet i Mariestad

Intressen: Träna, lyssna på musik, måla, skriva, vara i trädgården och umgås med familjen

Artikeltaggar

HjoMariestadNöje/KulturPostkodmiljonären

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare