Luciatåg gästade PRO Skultorp

Familj
PUBLICERAD:
Luciatåget med elever från Västerhöjd gästade PRO Skultorp vid deras sista aktivitet för året.

PRO Skultorps sista aktivitet i Kyrketorpsgården för detta år inleddes med en välkomsthälsning till ett 70-tal medlemmar. Tackkort lästes upp och 2 nya medlemmar hälsades extra välkomna med en applåd. Vi bjöds in bord för bord att äta av den hemkokta gröten med tillbehör som smakade riktigt gott.

Septembergänget stämde upp med fina jullåtar som vi var med och sjöng i. En tomtedikt skriven av en tidigare medlem lästes och väckte minnen till liv. Gänget avtackades med varsin blomma och applåder. Kaffe, pepparkaka och frukt smakade bra nu i väntan på luciaföljet.

Så äntligen var det dags för Lucian att tåga in i salen, hon hade med sig en kör bestående av tärnor samt en manskör. De var elever från musikgymnasiet Västerhöjd. Ett mycket stämningsfullt framträdande med vackra röster avlöste varandra, de avtackades med en lång applåd.

Skultorpslaget som vann i PRO-vetartävlingen i november blev uppmärksammade med en applåd. Lotteridragning med över 30 vinster fick många glada vinnare.

Dagens personal hade gjort en fantastisk insats för oss än en gång och avtackades med lovord och applåder. Traditionsenligt läste vår tomte några verser ut Tomten av Viktor Rydberg. Som avslutning önskade vår ordförande alla en god jul och gott nytt 2022. Dagens aktivitet var i samarbete med ABF.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.