Luciatåg sjöng för PRO Timmersdala

Familj
PUBLICERAD:
PRO Timmersdala fick på det senaste mötet besök av Lucia med tärnor.

55 medlemmar kom till PRO Timmersdalas månadsmöte som började med glögg och pepparkakor. Lucia med tärnor från Skövde Musikskola gästade mötet, och det blev mycket uppskattat. Efter luciatåget var det dags för kaffe med lussekatt och pepparkakor, och lottdragning.

Ordförande uppmanade alla att tänka på brandfaran i juletid samt vara uppmärksamma på vem som ringer då det förekommer en hel del telefonbedrägerier. Alla önskades därefter en god jul och ett gott nytt år.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.