Ställs in: ”Tråkigt men nödvändigt”

Publicerad:
Så här såg det ut i januari 2020 när Västergötlands fotbollsförbund arrangerade fotbollssymposiet där Anders Svensson och Alexander Axén inledde på scenen i Arena Skövdes C-hall. Foto: Erica Augustsson

Det blir inget fotbollssymposium i Skövde i januari. Arrangemanget var planerat till den 14-15 januari, men med anledning av de nya restriktionerna som regeringen presenterade på tisdagen står det klart att symposiet inte kan genomföras.

"Tyvärr kommer här det tråkiga men nödvändiga beslut om att Fotbollssymposiet 2022 kommer att ställs in på grund av de nya restriktionerna", skriver Västergötlands fotbollförbund på sin hemsida genom Mikael Lindgren.

"Vi hoppas kunna återses i Skövde igen den 13-14 januari 2023."

Artikeltaggar

FotbollVästergötlands fotbollförbund

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare