Hoppa till huvudinnehållet

Storförlust för Skövde HF mot svenska mästaren

Publicerad:
Reporter Linus Hellman
Linus Hellman
linus.hellman@sla.se
Skövde HF kunde inte upprepa bedriften från i julas när man skrällsegrade hemma mot Skuru IK.
Skövde HF kunde inte upprepa bedriften från i julas när man skrällsegrade hemma mot Skuru IK. Foto: Erica Augustsson

Skövde HF förlorade med klara siffror mot regerande svenska mästaren Skuru IK på bortaplan på lördagen. Skuru vann med 34-23 (18-12) i Nacka Bollhall. Skuru fick därmed revansch efter förlusten i Idrottshallen i Skövde kort före nyår. SLA rapporterade direkt ifrån matchen. Se vad som hände nedan.

Artikeltaggar

HandbollSHESkuru IKSkövde HF

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.