Vart är Sverige på väg?

Insändare
PUBLICERAD:
Sveriges statsminister Magdalena Andersson.
Foto: Anders Wiklund/TT
Frågan är vart Sverige är på väg och vad det är som är värst? Regeringen Löfven med Miljöpartiet som styrman var nere i träsket och kanske trodde vi att det skulle bli något lite bättre när Magdalena tog över men inte då.

Vi har en handlingsförlamad regering som bara tittar på när drivmedelspriserna stiger och elpriserna likaså. Flera skjutningar och nu stiger även inflationen samt det är drönare som ingen vet varifrån de kommer. Och som om inte det vore nog har vi covid, men det går ju till viss del att vaccinera sig emot. Men det hjälper inte mot en regering som gått vilse i träsket.

Fullvaccinerad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.