Hoppa till huvudinnehållet

Godsaker och musik i kärlekens tecken

Publicerad:
Mari Shanin som driver Rosa Moln har öppnat ett  pop-up café med kärlekstema i Commerce.
Mari Shanin som driver Rosa Moln har öppnat ett pop-up café med kärlekstema i Commerce. Foto: Anneli Malm

Kärlek är temat i Mari Shahins pop-up café Rosa Moln som öppnat i Commerce. Det bjöds även på underhållning, Nicole Touma, med artistnamnet Eylie framförde sina nyskrivna låtar.

Hjärtformade ballonger, rosa glitter och med vackra, smyckade bakverk av olika slag vill Mari Shahin sprida lite kärlek på Commerce.

– Eftersom det är Alla hjärtans dag på måndag så passar det bra med mitt koncept, lite drömmigt, rosa och rött. Vi har kärlekstema både på dekorationerna och fikat, säger Mari Shahin som driver Rosa Moln.

Premiären under fredagen var lyckad enligt Mari Shahin med många besökare och caféet kommer att var öppet fram till söndagen den 20 februari.

– Jag vill prova på om konceptet funkar. Restriktionerna släppte i veckan och då bestämde vi oss för att köra.

Nicole Touma som numera går under artistnamnet Eylie bjöd på sina egna, nyskrivna låtar från balkongen på Commerce tillsammans med musikern David Bäck.
Nicole Touma som numera går under artistnamnet Eylie bjöd på sina egna, nyskrivna låtar från balkongen på Commerce tillsammans med musikern David Bäck. Foto: Anneli Malm

Vid två tillfällen under lördagen uppträdde Nicole Touma som numera går under artistnamnet Eylie från balkongen i köpcentret. Hon bjöd på några nya egna låtar, varav en som ännu inte släppts.

Artikeltaggar

CommerceHandelNöje/KulturSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.