Hoppa till huvudinnehållet

Browsing Collection efter mellodebuten: ”Vi är jättenöjda och superstolta”

Publicerad:
Browsing Collection med Moa Lenngren, Mimi Brander, Carro Karlsson och Nora Lenngren är så nöjda efter sin mellodebut även om de inte gick vidare i tävlingen. De tar med sig många fina upplevelser och snart släpper de ny musik. Foto: Anders Wiklund/ TT

Det gick inte hela vägen för Browsing Collection i Melodifestivalen men Skövdebandet är så nöjda efter sitt framträdande.

– Vi kunde inte ha gjort det bättre, det satt som en smäck, säger Moa Lenngren.

Under lördagen gjorde Browsing Collection, som består av Moa Lenngren, Mimi Brander, Nora Lenngren och Carro Karlsson, debut i Melodifestivalen med låten ”Face in the crowd”.

– Vi är överväldigade, jättenöjda och superstolta, säger Moa Lenngren.

– Vi kunde inte ha gjort det bättre. Vi är sjukt nöjda och allt satt som en smäck. Det var tajt, snyggt och alla sjöng fint och inget gick snett, säger hon på väg hem i bilen dagen efter tävlingen.

Inför tävlingen utlovade de att de skulle bjuda på fullt ös och det gjorde de verkligen.

– Det var allt vi ville, säger Moa och skrattar.

Hur var känslan innan ni gick på scenen?

– Herregud, vad nervösa vi var. Jag trodde inte det. Vi har varit så lugna hela veckan, det har varit så mycket repetitioner och man vet hur allt ska gå till men en timme innan, jäklar vad det pirrade i magen, jag trodde jag skulle kräkas. Men vi behövde bara komma upp på scenen och göra vår grej, då släppte allt. Vi var så glada, bara adrenalin och kärlek.

Mycket känslor

Moa Lenngren var känslosam när hon blev intervjuad i direktsändningen.

– Det har varit så mycket känslor den här veckan. Det har varit så mycket stress, press, pepp och goda människor, helt överväldigande. Jag hade ingen aning om att det skulle kännas så här mycket. Sen den fina publiken som gjorde hjärtformer med händerna och alla barn som var så glada, det var så fint.

Så gick det för Skövdebandet Browsing Collection i Mellon

Bandet gick inte vidare i tävlingen.

– Vi hade inte räknat med det. Vi har en fanbase men jämför man den med dem vi tävlade emot så är vi underdogs. Men det visste vi och vi är sjukt nöjda ändå.

”Vann efterfesten”

Även på efterfesten blev det fullt ös enligt Moa med pingis, bubbel och mingel.

– Vi sa att vi vann inte mello men vi vann efterfesten.

Efter framträdandet exploderade det på sociala medier med många fina meddelande till bandmedlemmarna och de är så glada över allt de har fått vara med om och att få uppleva hela melloapparaten som är betydligt större än de trodde.

Mycket på gång

Nu väntar mycket spännande för bandet.

– Vi ska rida på den här vågen nu. Vi ska ut och spela i sommar, vi har massor inplanerat redan. Sen ska vi släppa ny musik. Skivbolaget ringer på måndag och sen sätter vi igång. Det kommer väl en EP snart hoppas vi.

Artikeltaggar

Browsing CollectionMelodifestivalenNöje/KulturSkövdeStockholm

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.