Naturspåren på Billingen har öppnat för åkning

Publicerad:
Hugo Hagman var en av skidåkarna som njöt i det fina vintervädret på Billingen under tisdagen. Foto: Roland Svensson

Snön har vräkt ned och nu öppnas flera skidspår på Billingen, bland annat naturspåret Hellnermilen.

Längdskidåkare kan fira efter de senaste dygnens ymniga snöfall som gjort att några av naturspåren kunnat spåras upp. Lasserundan 5 km och Hellnermilen har spårats under natten , men efter trädfall finns vissa partier med genomslag. Spåren på Blängs mosse är inte uppspårade. Konstsnöspåren är förstås öppna med undantag för SM-slingan där underhåll pågår.Senaste spårstatus syns i tabellen nedan.

Artikeltaggar

Billingens fritidsområdeFritid och livsstilSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare