Hoppa till huvudinnehållet

Huset på Melldala Sjöråsen 1 i Lerdala sålt för andra gången på kort tid

Publicerad:

Carl Adam Palmborg och Ella Amanda Österberg, båda 29 år, är nya ägare till fastigheten på adressen Melldala Sjöråsen 1 i Lerdala.

Köpet gjordes klart i mars 2022 och priset på huset blev 4 650 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som maj 2021 för 4 090 000 kronor. Sedan dess har boytan ökat från 150 kvm. Husets byggår är 1914 och det har en boyta på 185 kvadratmeter samt en tomt som är 7 340 kvadratmeter stor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerLerdalaSkövde kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.