Hoppa till huvudinnehållet

Delad pott för Ulvåker U och Hörnebo

Publicerad:
Ulvåker U spelade lika mot Hörnebo
Ulvåker U spelade lika mot Hörnebo

Hemmalaget Ulvåker U och Hörnebo spelade oavgjort i division 4 Västergötland norra dam i fotboll, 2-2 på tisdagen.

Hörnebos tränare Elin Davidsson tyckte så här om matchen:

– Det som gör att vi inte vinner idag är att vi inte är på tå från start. Detta var vår seriepremiär och då brukar nerverna komma fram och påverka, vilket det gjorde idag. Sen är omställningen från konstgräs till naturgräs en av sakerna som ger oss lite problem. Men Hörnebo spelare är slitstarka och har en vilja som gör att vi lyckades vända 2-0 till 2-2. En värdefull poäng som för många kändes som en vinst efter upphämtningen.

Det här var Ulvåker U:s andra oavgjorda match den här säsongen.

Ulvåker U tar sig an Moholm i nästa match borta måndag 9 maj 19.00. Hörnebo möter Moholm hemma fredag 6 maj 19.00.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland norraFotbollHörnebo SKUlvåkers IFVäringsvallen

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.