Hoppa till huvudinnehållet

Tillbaka från Lanzarote: ”En spelare med stora kvalitéer”

Publicerad:
Adrian Machin kramas om efter ett mål mot Nordvärmland förra säsongen. Nu är han tillbaka i IFK Skövde. Foto: Oscar Rickstrand

Förra säsongen inledde IFK Skövde FK ett samarbete med UD Lanzarote från Kanarieöarna. Tre spelare anslöt och nu är det klart att en spelare, Adrian Machin har återvänt.

Säsongen är avslutad i Spanien och Machin kommer att spela i IFK:s division 3-lag fram till sommaruppehållet. Så är det sagt i nuläget enligt IFK Skövde FK:s hemsida.

– Det är en spelare som visade stora kvalitéer när han var här sist. Både individuellt och genom sin mentalitet som fick påverkan på laget. Han är användbar på flera positioner och kommer vara en viktig spelare för oss, säger Charbel Abraham till hemsidan.

Totalt spelade Machin tio matcher för IFK Skövde förra säsongen och intrycken var goda:

– Bland det sista jag sa till Charbel innan vi åkte hem var att jag ville komma tillbaka hit igen. Allt var fantastiskt bra och vi var väldigt nöjda. Inte bara fotbollen utan även allt omkring som laget, föreningen, boendet och upplevelsen. Förutsättningarna här är fantastiska, säger Adrian Machin.

IFK Skövde har startat säsongen med två vinster och två oavgjorda matcher och på lördag väntar möte borta mot Holmalund i Alingsås, men först blir det DM-match mot Tibro AIK FK borta på onsdagskvällen.

Artikeltaggar

Charbel AbrahamFotbollIFK Skövde fotboll

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.