Så var Skövde AIK:s match mot Dalkurd

Publicerad:
Skövde AIK och Villiam Granath förlorade mot Dalkurd på bortaplan. Foto: Anton Gustavsson

Skövde AIK förlorade med 1-3 i bortamötet med Dalkurd FF på Studenternas IP i Uppsala på fredagskvällen. SLA fanns på plats i Uppsala och rapporterade direkt ifrån matchen i superettan. Se vad som hände nedan.

SAIK-duo utsedda till månadens tränare och spelare: ”En sensationell start”Nytt avsnitt av SLA Sportpodd: Måndag hela veckanTurbulens i Dalkurd inför mötet med Skövde AIKIngen Linderoth på bänken: ”Det räknar vi med”

Artikeltaggar

FotbollSkövde AIKSuperettan

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare