Ingen dålig ledning på Nyboskolan

Insändare
PUBLICERAD:
Nyboskolan i Tibro.
Foto: Anita Enocksson
Angående insändaren (SLA, 18/5) om hur dålig ledning Nyboskolan har vill jag starkt motsäga mig att vi skulle ha en dålig ledning. Vi har en fantastisk ledning som jobbar häcken av sig för att det ska bli så bra det kan bli.

En ledning som lyssnar, stöttar och pushar. Så fortsätt med ert fantastiska arbete och ta inte till er av någon som inte kan säga det ansikte mot ansikte till er.

Till dig som är trött lärare på Nyboskolan, då ledningen är så dålig vill jag säga: Byt arbetsplats. Det är säkert guld och gröna skogar på andra skolor (eller inte). Tror inte de som sagt upp sig har gjort det på grund av dålig ledning utan att det beror på andra omständigheter i livet som gör att man byter plats i livet.

Tacksam

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.