Hoppa till huvudinnehållet

Nedlagd förening skänker pengar till kvinnohuset Tranan

Publicerad:
Susanne Fogelberg, Britt Larsson och Margareta Hillerström, Kvinna Skaraborg, lämnade över föreningens pengar till Leona Larsson på Tranan.
Susanne Fogelberg, Britt Larsson och Margareta Hillerström, Kvinna Skaraborg, lämnade över föreningens pengar till Leona Larsson på Tranan. Foto: Privat

Kvinnohuset Tranan får ett välkommet tillskott i kassan när föreningen Kvinna Skaraborg skänker 69 200 kronor.

Föreningen Kvinna Skaraborg bildades 1992 - men nu har man lagt ned sin verksamhet för gott. Pengarna som fanns kvar på föreningens konto har skänkts till verksamheten vid kvinnohuset Tranan.

– Det kändes självklart för oss i föreningen att skänka pengarna till Tranan och deras verksamhet för kvinnor och barn, säger Margareta Hillerström.

Gåvan lämnades över med en symbolisk check till kvinnohusets verksamhetschef, Leona Larsson, av representanter från Kvinna Skaraborg; Margareta Hillerström, Britt Larsson samt Susanne Fogelberg.

Artikeltaggar

Kvinnohuset TrananMänskligtSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.