Hoppa till huvudinnehållet

Delad pott för Fagersanna/Mölltorp-Brevik och Töreboda U

Publicerad:
Fagersanna/Mölltorp-Brevik spelade lika mot Töreboda IK U
Fagersanna/Mölltorp-Brevik spelade lika mot Töreboda IK U

Hemmalaget Fagersanna/Mölltorp-Brevik och Töreboda U spelade oavgjort i division 4 Västergötland norra dam i fotboll, 2-2 på fredagen.

– Vi tar ledningen med 1-0 redan i första minuten, alltid skönt med ett tidigt ledningsmål. Sedan hamnar vi helt fel och blir alldeles för defensiva. Det gör att Töreboda får stora ytor att förflytta bollen på vilket de är väldigt duktiga på och vi får jaga mycket boll. 1-0 står sig halvleken ut. I andra halvlek flyttar vi upp våra yttrar och sätter press tidigare på Töreboda. Vilket resulterar i att vi vinner boll högre upp i banan och kan istället spela vårt spel. 2-0-målet kommer ganska tidigt i andra halvlek och vi spelar riktigt bra fotboll och skapar många fina chanser. Med cirka kvarten kvar flyttar Töreboda upp spelare och efter reduceringsmålet har vi åter svårt att hitta rätt och blir hårt tillbakapressade. Töreboda får tyvärr in 2-2 och det känns väldigt snöpligt. Vi skapar några riktigt bra lägen efter kvitteringen men lyckas inte göra mål. Vi gör en riktig kämpainsats men tyvärr får vi inte med oss alla tre poäng idag, kommenterade Fagersanna/Mölltorp-Breviks tränare Ellen Mårdberg.

Fagersanna/Mölltorp-Brevik har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Töreboda U har en vinst, en oavgjord och tre förluster. Det här var Fagersanna/Mölltorp-Breviks andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Fagersanna/Mölltorp-Brevik ligger kvar på tredje plats i tabellen, och Töreboda U på sjunde plats.

Torsdag 23 juni 19.00 spelar Fagersanna/Mölltorp-Brevik borta mot Hörnebo.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland norraFagersanna/Mölltorp-BrevikFagervi IPFotboll

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.