Hoppa till huvudinnehållet

Han lämnar Next Skövde - blir hotellchef i Skara

Publicerad:
Micael Worbin blir hotellchef för Skara Stadshotell Foto: Per Engelbrektsson

Micael Worbin lämnar jobbet som evenemangsansvarig på Next Skövde och blir hotellchef för Skara stadshotell. ”Det känns väldigt spännande - nu är jag i fasen där jag bara vill sätta igång” säger Micael i ett pressmeddelande.

Efter nästan två års renovering slog Skara Stadshotell åter upp portarna i slutet på februari i år. Nu är det också klart att Micael Worbin, idag evenemangsansvarig på Next Skövde och projektledare för jätteprojektet SM-veckan i Skövde 2023, blir hotellchef.

”Positiv energi”

− Vi är väldigt glada att ha Micael med oss och är övertygade om att han kommer göra skillnad. Hans erfarenhet och positiva energi blir viktig för hotellets fortsatta utveckling, säger Mikaela Grundström, VD för Jula Hotell, i ett pressmeddelande.

Micael har lång erfarenhet av hotellnäringen, första uppdraget i branschen hade han på på Billingehus, efter lumpen. Därefter jobbade han på Hotell Tylösand i Halmstad i 15 år och blev även hotellchef efter några år. Han har också drivit eget hotell i Hjo.

”Omvälvande”

− Det kändes omvälvande när jag först fick frågan om att bli hotellchef på Skara Stadshotell men nu är jag i fasen där jag bara vill sätta igång, säger han i pressmeddelandet.

Han tillträder sin nya tjänst den 1 oktober.

Artikeltaggar

NäringslivNext SkövdeSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.