Hoppa till huvudinnehållet

JUST NU: Tidningshög brann i Boulognerskogen

Publicerad:
Foto: Charlotte Ferneman

Vid 19.06 inkom ett larm om en gräsbrand i Skövde.

Två enheter från räddningstjänsten åkte ut till Boulognerskogen, där gräsbranden vid larmtillfället uppgavs vara på ett område på sex meter.

När räddningstjänsten kom ut, brann det enbart i en hög med tidningar i nära anslutning till blött och högt gräs. Branden släcktes med enkelhet av de utsända enheterna som sedan såg till att inget kunde sprida sig.

Artikeltaggar

BoulognerskogenBrott & blåljus

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.