Hoppa till huvudinnehållet

Snart börjar konsertsommaren på Lilla Björkö – här är stjärnorna som gästar

Publicerad:
Årets melodifestivalvinnare Cornelia Jakobs spelade i Skövde i början av juni. Nu kommer hon tillbaka till Skaraborg och spelar på Lilla Björkö utanför Lugnås i slutet av juli.
Årets melodifestivalvinnare Cornelia Jakobs spelade i Skövde i början av juni. Nu kommer hon tillbaka till Skaraborg och spelar på Lilla Björkö utanför Lugnås i slutet av juli. Foto: Tobias Larsson Franzén/Arkiv

Cornelia Jakobs, Moonica Mac, Sarah Klang och Emil Jensen, det är bara några av artisterna som gästar Lilla Björkö i slutet av juli och augusti.

Lilla Björkö utanför Lugnås har även denna konsertsommar lockat kända namn till sin utomhusscen och trädgårdspub. Den 27 juli är det premiär när Cornelia Jakobs, som vann Melodifestivalen i år med ”Hold me closer”, gästar det gamla stationshusets scen. Då ger hon en intim akustisk spelning, en specialare under sin sommarturné över hela Sverige.

Konsertserien fortsätter sedan med Crying day care choir den 29 juli och Moonica Mac den 30 juli. Hon gästade även Lilla Björkö 2021och återvänder nu. Den femte augusti kommer Sarah Klang, följt av David Ritschard 11 augusti och Emil Jensen vars cykelturné stannar till den 13 augusti. Konsertsommarens final blir med Daniel Adams-Ray den 19 augusti.

Moonica Mac när hon gästade Lilla Björkö 2021. Den 30 juli återvänder hon till trädgårdspuben utanför Lugnås.
Moonica Mac när hon gästade Lilla Björkö 2021. Den 30 juli återvänder hon till trädgårdspuben utanför Lugnås. Foto: Lars W Toll

Artikeltaggar

Emil JensenKonserterLugnåsMusikNöje/Kultur

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.