Hoppa till huvudinnehållet

Nedräkning inför stora sommarloppisen

Publicerad:
Loppis i Undenäs. Foto: Erika Fredholm

På lördag går den populära sommarloppisen i Undenäs av stapeln, vilket brukar locka både många besökare och försäljare.

Sedan byalagets stora sommarloppis startade för cirka tio år sedan har den bara ökat i popularitet. Vid det här laget lockar den runt tusen besökare och väldigt många försäljare.

– I år är det ett lite annorlunda upplägg på grund av det stora antalet anmälningar; traditionellt är vi inne i och utanför Undenäsgården, men i år finns det även försäljning hemma hos folk och det kommer finnas en förteckning över vart man kan gå, berättar Marita Karlsson, medlem i Undenäs byalag.

– Sedan har vi ett bra samarbete med till exempel hembygdsföreningen som ordnar fika, men även med biblioteket som alltid har extra öppet den dagen och ordnar lite trevligt inne hos sig. Lokalen hyr vi av Undenäs ekonomiska intresseförening och vi har alla tillstånd som krävs för ett sådant här evenemang.

Artikeltaggar

Fritid och livsstilKarlsborgs kommunLoppmarknaderNöje/KulturUndenäs

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.