Hoppa till huvudinnehållet

MISSA INTE: Erbjudande för dig upp till 25 år – gratis att följa SLA

Publicerad:
SLA
redaktion@sla.se
Foto: Samuel Andrésen

Ett nytt erbjudande gör det möjligt för fler unga att ta del av viktiga lokala nyheter från SLA. Många har redan hoppat på – gör det du också!

Gratis gäller för dig upp till 25 år. Du mellan 25 och 30 betalar 49 kronor per månad.

Du har förhoppningsvis redan koll på en del av det som vår redaktion producerar och vet att vi är en garant för lokal trovärdig och objektiv journalistik.

Följer du vårt nyhetsflöde får du bättre kunskap om det som händer där vi bor, pluggar och jobbar. Allt från olyckor, avslöjanden, sport, mänskliga öden och nya butiker.

Vi gör nu ett krafttag för att nå dig som är ung. Vi vet att unga är nyfikna och vill vara välinformerade. Vi är övertygade om att SLA kan bli en viktig källa för dig – och en positiv upplevelse av lokala nyheter.

SLA finns också på Instagram, Facebook och Twitter. Här blir vi en pålitlig källa i bruset av information. Häng med där också!

Missa inte den här chansen att ta del av våra nyheter.

Här finner du allt om våra erbjudanden. Välkommen!

/Redaktionen

Artikeltaggar

NyheterSkaraborgs Allehanda

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.