Hoppa till huvudinnehållet

Norén slutade tvåa i cupen

Publicerad:
Reporter Jan Larsson
Jan Larsson
jan.larsson@sla.se
Johan Norén blev totaltvåa i Långloppscupen.
Johan Norén blev totaltvåa i Långloppscupen. Foto: Erica Augustsson

Skövde CK:s Johan Norén hade chansen att ta hem totalsegern i Långloppscupen när den sista tävlingen avgjordes i helgen. Nu höll det inte hela vägen, Norén åkte i mål som sexa, vilket innebar att Emil Lindgren tog hem cupen i stället.

Samma Lindgren som spurtade ner Träningskonsultens Viktor Henrysson och vann Cykelvasan för några veckor sedan.

Norén hade ledningen i totalen inför Bockstensrundan, men Lindgren slutade tvåa efter teamkompisen i Team Serneke, Richard Larsén och det räckte för att ta hem Långloppscupen 2022, en cup med sju olika deltävlingar som startade med Billingreacet.

De lokala deltagarna placerade sig väl. Skövde CK:s Jesper Svensson åkte i mål som trea och Viktor Henrysson tog sjätteplatsen.

I totalställningen återfinner vi Viktor Henrysson på femte plats och Jesper Svensson på tionde.

Det skall också noteras att Skövde CK:s junior Erik Andersson slutade två sammanlagt efter en sjätteplats i Varberg

På damsidan åkte Hjo VK:s Erica Zetterlund i mål på sjätte plats och hon slutade tio sammanlagt, då skall det nämnas att Erica bara åkte två tävlingar av sju.

Artikeltaggar

CyklingJesper SvenssonJohan NorénSkövde CKViktor Henrysson

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.