Hoppa till huvudinnehållet

125 kvadratmeter stort hus i Tidaholm sålt till nya ägare

Publicerad:

Knut Peter Joakim Dagman, 33, och Maria Josefin Dagman, 32, sedan tidigare boende på just Lilla Gälleberg Solliden har tagit över fastigheten Lilla Gälleberg 1:13 i Tidaholm från Beatrice Carola Marléne Karrin och Sune Dan Patrik Karrin.

Ägarbytet blev klart i augusti 2022 och köpesumman blev 1 900 000 kronor. Huset är byggt 1967 och har en boyta på 125 kvadratmeter samt en tomt som är 4 953 kvadratmeter stor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerTidaholmTidaholm kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.