Hoppa till huvudinnehållet

Storförlust för Skövde AIK – så var matchen minut för minut

Publicerad:
Västerås SK slog Skövde AIK med 4-1 på Iver Arena.
Västerås SK slog Skövde AIK med 4-1 på Iver Arena. Foto: Anton Gustavsson

Västerås SK besegrar Skövde AIK med 4-1 (2-1) inför 1 232 personer på Iver Arena efter att hemmalagets Viktor Granath varit stor segerorganisatör med tre mål. Han satte de två första målen ifrån straffpunkten och klackade sedan läckert in 4-1. Vilken lördag för Granath mot sin tidigare klubb SAIK. Skövdes mål gjordes av Jack Cooper Love och betydde 1-1. SLA rapporterade direkt ifrån matchen i superettan. Se vad som hände nedan.

SLA Sportpodd: PremiärextraIdrottsplatsen jubilerar – invigdes för exakt 100 år sedanSkövde AIK lyfter upp spelare: ”Känns jättebra”Skyttekungen om paradoxen: ”Har varit riktigt konstigt”

Artikeltaggar

FotbollSkövde AIK

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.