Ellen Nordh tremålskytt för IFK Hjo

Publicerad:
Fagersanna/Mölltorp-Brevik förlorade mot IFK Hjo

Ellen Nordh stod för ett hattrick när IFK Hjo besegrade Fagersanna/Mölltorp-Brevik på bortaplan med 6-2 (2-2) i division 4 Västergötland norra dam i fotboll. Övriga mål för bortalaget gjordes av Lisa Gardberg Rydbom 2 och Ida Holmbäck, målen för Fagersanna/Mölltorp-Brevik gjordes av Emma Tillman.

Fagersanna/Mölltorp-Breviks tränare Ellen Mårdberg tyckte till om matchen:

– Vi gör en bra match och krigar på i 90 minuter. I första halvlek spelar vi riktigt fin fotboll och är tätt i rygg på våra motståndare och vi stör dem rejält i deras spel. 2-2 i halvlek och vi pratar om att fortsätta på samma sätt i andra halvlek men tyvärr orkar vi inte riktigt och Hjo vinner rättvist.

I och med detta har IFK Hjo hela 14 raka segrar.

Fagersanna/Mölltorp-Brevik har två vinster, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Fagersanna/Mölltorp-Brevik på femte plats och IFK Hjo i serieledning.

Söndag 18 september möter Fagersanna/Mölltorp-Brevik Töreboda U borta 12.00 och IFK Hjo möter Hörnebo hemma 16.00.

Artikeltaggar

Division 4 Västergötland norraFagersanna/Mölltorp-BrevikFagervi IPFotbollIFK Hjo

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare