LISTA: Här är veckans nystartade företag i vårt område

Publicerad:

Nyfiken på vilka nya företag som startats i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från veckan som gått.

Nyfiken på företag som startats i din kommun? Här har vi samlat näringslivsnyheterna från veckan som gått.

Davidsson Aviation Consulting

Davidsson Aviation Consulting startades av Jörgen Davidsson. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom flygutbildning och flygverksamhet. Företaget ska bedriva handel med flygplan, flygplansdelar och utrustning.". Företaget registrerades 16:e september 2022.

Hyvelstugan Bygg&Hantverk

Hyvelstugan Bygg&Hantverk startades av Isabella Grimmer. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Byggföretag med inriktning med traditionella byggmetoder och tekniker.". Företaget registrerades 16:e september 2022.

Jc Maskinteknik

Jc Maskinteknik bildades av Joakim Karlsson 13:e september 2022. Företaget ska verka inom "Reparation- och installation av maskiner.".

Nilssons Allservice For Hjo AB

Nilssons Allservice For Hjo AB startades av Patrick Nilsson, Frida Nilsson och Ulla Sydhagen. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Att bedriva konsultverksamhet som maskinförare av lastbil och hjullastare. Snöröjning, reparationer och allmän service av motorfordon och motorcyklar. Mekanisk verkstad, försäljning av motorfordon och reservdelar till motorfordon.". Företaget blev registrerat 15:e september 2022.

Omars Bygg & Inredning AB

Omars Bygg & Inredning AB startades av Omar Thor Stefansson och Hulda Vigfusdottir. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Bolaget skall bedriva bygg- och inredningssnickeri samt därmed förenlig verksamhet.". Företaget registrerades 14:e september 2022.

P. Wynja Redovisning AB

P. Wynja Redovisning AB startades av Petra Westberg och Andreas Andersson. Enligt verksamhetsbeskrivningen kommer företaget arbeta med "Redovisningstjänster, med inriktning på bokföring, rådgivning samt tillhörande verksamhet åt företag och privatpersoner. Samt förvaltning av värdepapper och fastigheter. Matproduktion med tillhörande cateringverksamhet. Fotoverksamhet med inriktning på bild och porträtt.". Företaget registrerades 12:e september 2022.

Salong Kc

Salong Kc bildades av Kajsa Cedervall 14:e september 2022. Företaget ska verka inom "Frisör och fransstylist.".

Shinobi AB

Shinobi AB startades av Johan Nyberg och Yvonne Nyberg. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Verksamheten skall förvalta aktier och värdepapper samt bedriva konsultverksamhet inom Träning och Hälsa och därmed förenlig verksamhet.". Företaget blev registrerat 12:e september 2022.

Skaraborgs Produktionskonsult AB

Skaraborgs Produktionskonsult AB startades av Anton Adolfsson och Elin Isaksson. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen verka inom "Konsultation, produktion och installation inom inredning till både privata och företagskunder.". Företaget blev registrerat 15:e september 2022.

Weerasooriya Fastigheter AB

Weerasooriya Fastigheter AB startades av Joakim Weerasooriya och Mattias Weerasooriya. Företaget kommer enligt verksamhetsbeskrivningen arbeta med "Företaget ska bedriva fastighetsförvaltning samt köp och sälj av fastigheter.". Företaget registrerades 13:e september 2022.

Artikeltaggar

NäringslivNya företag

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare