Inget svar från Skövde kommun

Insändare
PUBLICERAD:
Ingemar Kullberg unrar varför Skövde kommun inte svarar apropå ett vägarbete i Dälderna.
Foto: Magnus Andersson/TT
Den 15 augusti skickade jag via Skövde kommuns hemsida en fråga om varför det tar så lång tid att laga ett hål i vägkanten och på trottoaren strax intill korsningen Däldernavägen/Tistelvägen. Skadan har funnits där i närmare ett år.

För någon månad sedan gjordes lite åtgärder, men reparationen har ännu inte färdigställts. Man har ställt dit vägmärken om vägarbete och förkörsrätt men de är nu ställda åt sidan! Vid platsen är det en svag kurva vilket innebär dålig sikt så snart kan en obehaglig olycka ske.

Jag fick nästan direkt återkoppling från kontaktcenter och svaret var att ärendet skickats till berörd enhet för fortsatt hantering och återkoppling. Någon återkoppling från berörd enhet har inte kommit så därför skickade jag ärendet till kontaktcentret en gång till, den 11 september. Svaret var: Skickar en påminnelse till vår driftenhet för hantering och återkoppling på ditt ärende.

Någon ytterligare återkoppling har jag ännu inte fått. Varför får jag inget svar om varför man inte omgående reparerar denna relativt lilla skada?

Ingemar Kullberg

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.