Hoppa till huvudinnehållet

Tredje raka segern för Skövde – så var matchen minut för minut

Publicerad:
Skövde HF möter Heid på bortaplan. SLA liverapporterar från matchen som börjar 19.00. Foto: Anton Gustavsson

Skövde HF har öppnat SHE-säsongen med två raka segrar. På fredagskvällen väntar match mot tabelljumbon Heid som av många tippas åka ur. SLA liverapporterar från matchen som börjar 19.00.

Skövde AIK mot allsvenskt kval?: ”Tacksamt läge”Matchvinnaren i tårar efter sekunddramat: ”Mycket känslor”Superstart på säsongen: ”Inte så chockartat”Drömlottning i cupen – de får Skövde HF möta: ”Givetvis klara favoriter”

Artikeltaggar

HandbollSkövde HF

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.