Hoppa till huvudinnehållet

Nya ägare till fastighet i Tidaholm – prislappen: 1 725 000 kronor

Publicerad:

Försäljningen av huset Älekärr 1:13 i Tidaholm är nu klar.

Nya ägare blir Veronica Elisabeth Ferm, 37, och Karl Göran Cristian Orveborn, 44, som köper fastigheten av Hanna Josefin och Simon Emanuel Tingberg. Huset har en boyta på 118 kvadratmeter. Ägarbytet gjordes i september 2022 och priset blev 1 725 000 kronor.

Lite mindre än en kilometer därifrån såldes för ett par månader sedan en tomt, på Härja Kungsbacken 3B. Där landade priset på 250 000 kronor.

Artikeltaggar

Bostad och byggenFastighetsaffärerTidaholmTidaholm kommunVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.