Har fått direktiv om att utreda friidrottsarena

Insändare
PUBLICERAD:
Per Karlsson och Hans Björkblom konstaterar bland annat att IFK Hagen är en av de referenspartners som ingår i arbetet kring att utveckla Södermalms IP.
Foto: Roland Svensson
Svar till ”Styrelsen IF Hagen Friidrottsklubb” (SLA, 21/9). Uppdraget att utveckla Södermalms IP har startat och drivs av Skövdebostäder. Kopplat till detta uppdrag har kommundirektören fått ett direktiv om att utreda förutsättningarna för en ny friidrottsanläggning i Skövde kommun.

Vi arbetar just nu med att ta fram ett projektdirektiv. Projektdirektivet ska därefter beslutas och ekonomiska medel tillföras, därefter går projektet in i projekteringsfas. Flera olika referenspartners kommer att ingå i arbetet och IF Hagens Friidrottsklubb är en av dem. Arbetet påbörjas under vecka 41 och möte med IF Hagen är inplanerat.

Per Karlsson

Fritidschef, sektor medborgare och samhällsutveckling

Hans Björkblom

Fastighetschef, Sektor service

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.