Hoppa till huvudinnehållet

Ska bli bättre på återkoppling

Publicerad:
Jesper Nyström, enhetschef för drift på Skövde kommun, svarar på insändaren om vägarbetet på Däldernavägen/Tistelvägen.
Jesper Nyström, enhetschef för drift på Skövde kommun, svarar på insändaren om vägarbetet på Däldernavägen/Tistelvägen. Foto: Magnus Andersson/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Svar på insändare ”Inget svar från Skövde kommun” (SLA, 23/9). Den ”relativt lilla skada” Ingemar Kullberg beskriver i sin insändare, består i en underjordisk vattenuppträngning som gjort att hela asfaltsytan kanat nedåt och skjutit hål på asfalten på flera ställen i gatan.

Efter omfattande felsökning och slutligen grävning, hittades felet, en uppkommen läcka i en brunn som gör att regnvatten forsar ner utmed gatan under asfalten. Denna har i nu åtgärdats och kommer att återställas, helt enligt plan med vår asfaltsentreprenör, under kommande veckor.

Angående själva återkopplingen kan jag bara hålla med om att det inte är okej. Vi har nu sett över våra rutiner och har nu säkerställt att vi fortsättningsvis skall vara bättre på att ge återkoppling inom rimlig tid.

Jesper Nyström

Enhetschef drift, Skövde kommun

Artikeltaggar

Insändare