En utopi med mer engagemang i Skövde HF

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten konstaterar att det redan är mycket engagemang som förälder till ungdomar i Skövde HF:s verksamhet och att det är omöjligt att hinna med mer.
Foto: Erica Augustsson
Replik till Styrelsen Skövde HF (SLA, 28/9). Kul att ni svarar, uppskattat. Det nya som nu framkommer är att ni medger att pengar från ungdom fördelas till elitlaget och nu även akademin, det var nyheter som tidigare inte bekräftats.

I tidigare utskick från föreningen (under pandemin) utlovades minskad arbetsbörda och kostnader när/om ekonomin skulle förändras i och med att ytterligare kostnader lades på de aktiva. När sker det?

På vilket sätt skulle mitt engagemang sänka kostnaderna för de direkta kostnaderna för min dotters deltagande? Jag är redan så engagerad det går att vara utan att vara anställd. Det genom skjuts, hämtning, körschema till matcher, kiosktjänst, sitta i sekretariat, pappersförsäljning, lott-försäljning, cup-deltagande, arbete på cuper och så vidare. Att jag skulle hinna göra något mer för Skövde HF är en utopi. Men, om ni drar ner på alla tvingande aktiviteter för barnen (indirekt föräldrarna) så kanske det frigör tid och utrymme att hjälpa till på andra sätt.

Jag vidhåller, kostnaderna för att spela handboll i Skövde HF är inte i paritet med övriga föreningars avgifter.

Samma förklaringar

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.