Hoppa till huvudinnehållet

En bortglömd väg

Publicerad:
Enligt insändarskribenten är högt gräs utmed vägkanten på Loringavägen mot 26:an ett problem. Foto: Adam Ihse/TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Vet inte om det har varit ett medvetet val eller om den här vägsträckan har glömts bort av Skövde kommun, men att låta bli att slå vägkanten utmed Loringavägen från Skultorp ner till 26:an är en trafikfara och det ser rent bedrövligt ut.

I korsningen vid Loringa gård har det varit så högt gräs utmed vägen så det är ett under att det inte hänt en olycka när sikten är obefintlig. Nu har dessutom alla snöstakar satts upp så den stackaren som ska slå gräset nu lär ju ha lite pyssel eller det kanske inte är meningen att vägkanten ska slås i år? Det vore nog bra att tänka lite på trafiksäkerheten och inte bara låta ogräset växa.

Sune

Artikeltaggar

Insändare