Hoppa till huvudinnehållet

Jesper Lindén enda målskytt när Mariestad föll

Publicerad:
Borlänge HF vann mot Mariestad Bois HC
Borlänge HF vann mot Mariestad Bois HC

Mariestad förlorade mot Borlänge i HockeyEttan västra i Borlänge Ishall. 4-1 (1-0, 1-1, 2-0) slutade matchen på onsdagen.

– Vi kommer inte riktigt upp i nivå på hela matchen och saknar desperation för att vinna en sådan här tuff bortamatch. Men det blir till att ta nya tag på söndag, kommenterade Mariestads assiserande tränare Ronny Johansson efter matchen.

Borlänge startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 03.00 slog Pontus Falk till på pass av Adam Bäckehag. Borlänge gjorde 2-0 genom Casper Östberg efter 1.03 i andra perioden.

Mariestad reducerade dock till 2-1 genom Jesper Lindén med 02.52 kvar att spela. Tredje perioden var länge mållös. Borlänge gick från 2-1 till 4-1 genom två snabba mål i slutet av perioden av Isak Garfve och Emil Danerhag på 2.44 i slutet av matchen och avgjorde den. Det sista målet kom med 01.07 kvar att spela.

Efter fyra matcher har Borlänge nu sju poäng och Mariestad har åtta poäng.

Mariestad tar sig an Lindlöven i nästa match hemma söndag 16 oktober 16.00.

Artikeltaggar

Borlänge HFBorlänge IshallHockeyettanIshockeyMariestad Bois HC

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.