Hoppa till huvudinnehållet

Lyckad seriepremiär för Skövde United: "Vi spelade riktigt bra"

Publicerad:
SLA
redaktion@sla.se
Skövde United imponerade i premiären.
Skövde United imponerade i premiären.

Under söndagen var Skövdes Para handbollslag, Skövde United i farten. Det var seriepremiär i Alingsås, med matcher mot Sävehof och Alingsås HK.

Det var ett laddat gäng som klev på bussen på söndag morgon  för resa mot Alingsås.

I första matchen mot Alingsås spelades det riktigt bra handboll, fantastiskt kämpande med positiva tillrop. Det räckte till en betryggande vinst.

I den andra matchen ställdes Skövde United mot ett laddat Sävehof, även här bjöds det på bra handboll, med riktigt snyggt spel och duktiga målvakter. Även här lyckades Skövde United att gå segrande ur striden.

Det var en fantastisk insats från den fjorton spelare starka truppen, där alla förtjänar att uppmärksammas.

Nu ser Skövde United fram mot spel i Skadevi Cup, där de söndagen den sjätte november, ska spela matcher i Arenan mot Kropps och Alingsås.

Det var många glada och trötta spelare som styrde färden mot Skövde på söndagseftermiddagen.

- Vi spelade riktigt bra och hade väldigt roligt, säger Jimmy Andersson i Skövde United.

Laget är ett resultat av ett samarbete mellan Parasport Västergötland, Skövdes handbollsföreningar, Svenska Handbollförbundet och Handbollförbundet Väst.

Artikeltaggar

Parasport

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.