Hoppa till huvudinnehållet

Barn blev vittne till misshandel utanför Skövde – man i 25-årsåldern anhållen

Publicerad:
En misshandel ska ha ägt rum i en mindre ort i Skövde kommun under onsdagen. Foto: Kajsa Juslin

En man i 25-årsåldern har anhållits av åklagare misstänkt för misshandel, olaga hot och barnfridsbrott. Målsägande är en kvinna som han har en relation med.

Det var vid 16-tiden på onsdagen som en kvinna kom in till polisstationen i Skövde och ville anmäla en misshandel, något som Skövde Nyheter var först med att rapportera.

Under förhöret med kvinnan, som är i 25-årsåldern, framgick att den misstänkte pojkvännen inte bara misshandlat henne utan också riktat verbala hot. Detta ska ha skett inför ögonen på barn. I nuläget misstänks därför mannen för misshandel, olaga hot och barnfridsbrott.

Händelsen ska ha inträffat på en mindre ort i kommunen.

– Under kvällen hämtades mannen in till förhör efter beslut av åklagare. Han blev senare anhållen misstänkt för nämnda brott, säger Peter Adlersson, presstalesperson på polisen i region Väst.

Kvinnan ska ha klarat sig utan allvarligare skador och var inte i behov av akut sjukhusvård.

Artikeltaggar

Brott, lag och rättFörhörHotMisshandelOlaga hotPeter AdlerssonSkövdeSkövde kommunSkövde Nyheter

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.