Hoppa till huvudinnehållet

Flera allsvenska lag intresserade: ”Är het”

Publicerad:
Flera allsvenska lag är intresserade av Viktor Granath.
Flera allsvenska lag är intresserade av Viktor Granath. Foto: TOBIAS STERNER

Flera allsvenska lag är intresserade av Viktor Granath. Dessutom finns det intresse från utländska klubbar.

– Han är het nu som skyttekung efter en väldigt framgångsrik säsong, skriver Viktor Granaths agent Martin Klette i ett mejl till Vestmalands Läns Tidning.

Både Degerfors IF och IFK Göteborg har tidigare nämnts, men enligt Viktor Granaths agent, Martin Klette, är de inte ensamma.

SLA Sportpodd möter: Bröderna Granath

Efter att ha vunnit skytteligan i Superettan har Granath möjligheten att ta steget upp till Allsvenskan, men det finns även intresse från utländska klubbar.

Martin Klette sammanfattar:

– Det finns konkret intresse från tre, fyra allsvenska klubbar och vissa pågående diskussioner med utländska klubbar.

Efter succén – på Blåvitts radar

Granath, som lämnade Skövde AIK för Västerås inför den förra säsongen, har ett år kvar på kontraktet. Klette vill inte spekulera i hur trolig en flytt från gurkstaden är.

– Ytterst sett avgör VSK om de vill genomföra en transfer eller inte. Samtidigt gynnar det VSK att sälja Viktor när det återstår ett år på avtalet och inte i sommar när det bara är ett halvår kvar.

Klette fortsätter:

– Det är också så att han är het nu som skyttekung efter en väldigt framgångsrik säsong.

Artikeltaggar

Fotboll

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.