Hoppa till huvudinnehållet

Tibropar slog till med drömvinst i tv

Publicerad:
SLA
redaktion@sla.se
Tibroparet Roland och Elisabeth vann 3,6 miljoner på Triss i Nyhetsmorgon på TV4.
Tibroparet Roland och Elisabeth vann 3,6 miljoner på Triss i Nyhetsmorgon på TV4. Foto: Svenska Spel

Roland och Elisabeth från Tibro kammade hem en drömvinst i Nyhetsmorgon på TV4 – 30 000 kronor i månaden i tio år, alltså sammanlagt 3,6 miljoner.

I ett pressmeddelande från Svenska Spel berättar paret vad pengarna kan komma att gå till:

– Till våren blir det en skidsemester i Sälen tillsammans med våra barn och deras familjer. Det är möjligt att vi får sponsra den resan. Men först och främst blir det var sin elcykel, det ska man väl ha som pensionär, säger Roland i pressmeddelandet och skrattar.

Det var Elisabeth som skrapade fram de tre klöversymbolerna som tog dem till Nyhetsmorgon. Väl på plats under lördagsmorgonen var det Roland som gjorde jobbet framför kamerorna.

– Det var en jättefin upplevelse och vinsten var välkommen, konstaterar Roland i pressmeddelandet.

Andra från Tibro

Johan Svedberg är vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur och var med paret under deras Trissäventyr på TV4.

– Det var förstås klackarna i taket. En sådan här vinst gör stor skillnad, vardagen blir både lättare och kan få lite guldkant också, säger han och fortsätter:

– Med Roland och Elisabeth är det andra gången i år vi har TV-trissvinnare från Tibro. Dessutom har vi haft vinnare från Skövde, Lidköping och andra närliggande orter. Skaraborgarna har varit lyckosamma i sitt Triss-skrapande i år.

Lotten som tog Roland och Elisabeth till Nyhetsmorgon var inköpt på Fredens handelsbod Mölltorp.

Artikeltaggar

ElcykelNyhetsmorgonPressmeddelandeSpelSvenska spelTibroTV

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.