Här är klubbchefens nya jobb – får ny chefsposition

Handboll
PUBLICERAD:
Erik Sackari blir ny platschef på Input interiör i Skövde.
Foto: PRIVAT
Två SM-finaler på tre år. Det är Erik Sackaris facit som klubbchef i IFK Skövde.
Nu ska han i stället skörda framgångar i näringslivet – som platschef på Input interiör i Skövde.

I höstas meddelade IFK Skövde och Erik Sackari att de skulle gå skilda vägar.

Här om veckan gjorde han sin sista arbetsdag. Nu väntar en helt ny utmaning.

– Tiden var mogen för mig att göra något annat. Det var inställningen från början, att komma hem till Skövde och IFK efter nästan 20 år i Göteborg och Stockholm och jobba tre, fyra år i klubben, säger Erik Sackari i ett pressmeddelande.

Den tidigare klubbchefen ansluter nu till en helt annan bransch. Sackari blir ny platschef på Input interiör i Skövde.

– Det blir en ny utmaning och en bransch som jag delvis känner till med en bakgrund inom stora textil- och designbolag. Jag har gjort läxan och pratat med alla inblandade, så jag står både ödmjuk och spänd inför att komma i gång, säger han.

Flirtar med IFK

Ett framtida samarbete med IFK Skövde är inte alls otänkbart.

– Input interiör och IFK Skövde har inget kundavtal eller samarbete i dag. Men vi ska se vad både IFK och Villa Lidköping har att erbjuda. Tanken är att kunna använda alla de fördelar som idrotten för med sig, avslutar Erik Sackari.

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.