Hoppa till huvudinnehållet

Trafikolycka på väg 26 — stopp i båda riktningarna

Publicerad:

En olycka med flera fordon orsakar problem i trafiken på väg 26 mellan Cirkulationsplats Timboholm och Granhöjdsrondellen i riktning mot Jönköping, uppger Trafikverket. Polis är på plats.

Trafikverket bedömer att händelsen har mycket stor påverkan på trafiken. Larmet om händelsen kom in strax innan klockan fyra på eftermiddagen på torsdagen och enligt Trafikverket bedöms trafiken påverkas fram till klockan 16.45.

Uppdatering klockan 16:37: Händelsen har klarats upp och trafiken flyter som vanligt.

Artikeltaggar

SkövdeTrafikhändelser

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.