Hoppa till huvudinnehållet

32-åring startar nytt redovisningsföretag i Karlsborg

Publicerad:

Burck & Tong Redovisning AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning:

"Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla redovisningstjänster, ekonomiska konsultationer, rådgivning inom ekonomi och administration, löner och personaladministration samt driva därmed förenlig verksamhet."

Styrelseordförande är Yu-Lin Tong, 32 år.

Bolaget registrerades hos Bolagsverket den 8 december och har sitt säte i Karlsborg.

Företaget har ett aktiekapital på 30 000 kronor.

Artikeltaggar

KarlsborgNya företagNäringslivVästra Götalands län

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.