Hoppa till huvudinnehållet

Dubbla hattrickskyttar när Skövde gjorde tvåsiffrigt

Publicerad:
Reporter Anton Gustavsson
Anton Gustavsson
anton.gustavsson@sla.se
Johan Malmquist gjorde ett av Skövdes tio mål mot Otterbäcken/Hajstorp.
Johan Malmquist gjorde ett av Skövdes tio mål mot Otterbäcken/Hajstorp. Foto: Anton Gustavsson

Skövde Bandy hade lekstuga mot Otterbäcken/Hajstorp. Hemmalaget vann med hela 10–1 efter att både Arvid Dahlberg och Mattias Wising gjort hattrick.

Mattias Wising gjorde 1–0 redan efter fem minuter och fem minuter senare gjorde Wising sitt andra mål i matchen för Skövde Bandy som fick en drömstart hemma mot Otterbäcken/Hajstorp.

Fem minuter senare? Då var det dags igen för Wising som hade svarat för ett hattrick innan kvarten var spelad.

Skövde hade sedan 4–0 i paus efter att Erik Trolme nätat.

I den andra halvleken rullade det sedan på för Skövde och Johan Malmquist, Marcus Karlsson och Simon Karlsson skrev alla in sig i målprotokollet innan det var dags för nästa hattrickskytt att presentera sig. Arvid Dahlberg gjorde 7–1, 8–1 och 10–1 för Skövde där Erik Trolme passade på att göra sitt andra mål i matchen mellan Dahlbergs tre kassar.

I och med segern är Skövde uppe på andra plats i tabellen på samma poäng som Slottsbron, men Slottsbron har en match mindre spelad. Skövde kan även passeras av Gillstad som har en match tillgodo på Skövde.

Artikeltaggar

Bandy

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.