Hoppa till huvudinnehållet

Bokbytardagar på caféet

Publicerad:
Jonas Anderson berättade om och visade upp sitt illustrationsarbete. Foto: Tobias Larsson Franzén

På Rådhuscaféet i Skövde kunde man i helgen uppdatera sin bokhylla. På plats fanns också författare och illustratörer som berättade om sitt arbete.

Ville man uppdatera sin bokhylla med nya titlar, och samtidigt bli av med några gamla, var Rådhuscaféet i Skövde platsen att befinna sig på under helgen. Där anordnades bokbytardagar. På några bord kunde man se vad andra hade lämnat inom olika genrer och kanske hitta något intressant. Det var allt från barnböcker till faktaböcker.

Dessutom fanns en rad författare och illustratörer på plats för att berätta och visa upp sina arbeten. En och annan högläsning blev det också för de som var intresserade.

Några som fanns på plats var Julia Eriksson, Alina Blomqvist, Fanny Lindström och Gustav Jacobsson som, förutom att ta en titt på bokutbudet, även passade på att studera naturkunskap.

– Vi har en rapport som ska skickas in senast klockan 23:55 i dag, sa de.

Julia Eriksson, Alina Blomqvist, Fanny Lindström och Gustav Jacobsson passade på att studera.
Julia Eriksson, Alina Blomqvist, Fanny Lindström och Gustav Jacobsson passade på att studera. Foto: Tobias Larsson Franzén
Bokbytardagar på Rådhuscafét i Skövde
Bokbytardagar på Rådhuscafét i Skövde Foto: Tobias Larsson Franzén

Artikeltaggar

FörfattareLitteraturSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.