Hoppa till huvudinnehållet

Misshandel på restaurang – ung man till sjukhus med skador i ansiktet

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

Fyra till fem okända gärningspersoner misshandlade två unga män på en restaurang i centrala Skövde natten mot lördagen. En av dem fördes till sjukhus med ansiktsskador.

Flera polispatruller larmades till restaurang Mummel på Hertig Johans gata i centrala Skövde vid 01.30-tiden på lördagen.

Två män i 20-årsåldern ska ha blivit angripna av mellan fyra och fem gärningspersoner. En av dem mottag flera slag i ansiktet.

– Han fick bland annat skador på tänderna. En av våra patruller körde honom till akuten för vidare vård. Däremot behövde inte den andra målsäganden uppsöka sjukhus, säger Fredrik Bergström, stationsbefäl på Skövdepolisen.

Vad som ligger bakom händelsen är för polisen oklart. Gärningsmännen hade alla lämnat platsen när polisen kom till platsen.

– Två anmälningar om misshandel har upprättats, men det finns ingen misstänkt i nuläget.

Brott mot knivlagen

En halvtimme tidigare, vid 01-tiden, blev en man i 30-årsåldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk och brott mot knivlagen. Mannen ska ha kommit gående på Östergatan när en polispatrull kontrollerade honom. Han kördes till stationen för kroppsbesiktning.

– Han ska av burit på någon form av farligt föremål. Jag kan inte utläsa om det var en kniv, batong eller något liknande, säger Fredrik Bergström.

Klockan 02.25 stoppades en bilist på Havstenavägen. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, blev misstänkt för drograttfylla. Bilnycklarna togs i beslag och hon togs med till stationen för vidare provtagningar.

Artikeltaggar

Brott mot knivlagenBrott, lag och rättFredrik BergströmMisshandelNarkotikabrottSjukhusSkövde

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.