Sång och musik flödade i Kyrkefalla kyrka

Publicerad:
Sara Kroon bjöd på stämningsfull vårsång i söndags. Foto: Elof Johansson

På söndagskvällen gästades Kyrkefalla kyrka av Sara Kroon som tillsammans med Jenny och Kristian de Carvalho bjöd på musikunderhållning med kända sånger.

Ett sjuttiotal besökare kom till Kyrkefalla kyrka i söndags för att lyssna till kvällens sångfågel som var Sara Kroon, född i Tibro men bor numer i Skövde. Hon har arbetat mycket tillsammans med Jenny och Kristian de Carvalho tidigare och till kvällens konsert hade de tillsammans gjort arrangemangen för konserten.

Kända låtar framfördes

Tibros egna musiker Jenny på piano, orgel och sång och Kristian på fiol och sång är ju välkända för Tibro publiken och lyfte konserten ytterligare.

Sara Kroon, Kristian de Carvalho och Jenny de Carvalho fick stående ovationer i kyrkan.
Sara Kroon, Kristian de Carvalho och Jenny de Carvalho fick stående ovationer i kyrkan. Foto: Elof Johansson

Musiken de framförde var underhållande populärmusik som började med ”Vår bästa tid är nu” och fortsatte med ”Visa vid vindens ängar”. Flera Ted Gärdestad melodier fanns även med i repertoaren, bland annat ”För kärlekens skull”. Sist var den gamla klassikern ”Den blomstertid nu kommer” som Kristian framförde på fiol som en stämningsfull avslutning. Därefter applåder, stående ovationer och utdelning av en presentpåse.

Artikeltaggar

MusikTibro

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare