SLA Sportpodd: Tränarkarusell i IFK Skövde

Publicerad:
SLA Sportpodd avsnitt 113. Foto: SLA

Som alltid på fredagar – SLA Sportpodd är tillbaka med ett nytt avsnitt.

Lyssna på avsnittet här:

Veckans avsnitt av SLA Sportpodd rivstartar med diskussion om att Jonatan Magnusson inte kommer att träna IFK Skövde.

– Jag kan väl säga så här: Jag blev inte speciellt överraskad faktiskt beroende på att man fick klart för sig i samband med det här informationsmötet att informationen om IFK:s ekonomiska situation inte riktigt hade nått den nye isländske tränaren, säger Jan Larsson.

Istället för isländske Magnusson blir det Kristian Svensson som blir ny huvudtränare i IFK Skövde. Överenskommelsen mellan IFK Skövde och Jonatan Magnusson om att bryta kontraktet kom innan den tilltänkte IFK-tränaren hann flytta till Skövde.

– Det är klart att det inte var på de här premisserna som han klev in i IFK och skrev på ett kontrakt, säger Linus Hellman.

I ett fullmatat avsnitt av SLA Sportpodd blir det också en längre intervju med Jack Thurin som stormar fram mot ligatiteln i Portugal och dessutom har chans på dubbeln då hans Porto är i semifinal i portugisiska cupen. Men har Jack lärt sig portugisiska och har han snappat upp något i det portugisiska sättet att leva? Det är frågor som får svar i avsnitt 113 av SLA Sportpod.

Dessutom i SLA Sportpodd: Istvan Bartalis, Eurovision song contest och Skövdekopplingarna i SM-finalen.

Avsnitt 113 av SLA Sportpodd finns att hitta på sla.se, Spotify och i podcast-appen.

Artikeltaggar

Sport

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare