Äntligen poäng för Folkabo mot Vartofta

Publicerad:
Folkabo IK spelade lika mot Vartofta SK

Det blev fyra förluster i rad för Folkabo i division 6 Tidaholm herr i fotboll. Men hemma mot Vartofta kom det efterlängtade trendbrottet, även om det inte blev seger. Matchen på Skedevallen slutade 2-2.

– Vi får en drömstart och gör 1-0 på ett mönsteranfall efter 3 minuter. Sen faller vi ihop och Vartofta är snäppet vassare och kvitterar oturligt på en frispark. Matchen i sig är en bedrövlig fotbollsmatch med mängder med felpass. Vi tar ledningen med 2-1 kvarten kvar och skall stänga matchen. Istället så bjuder vi på en hörna som de kvitterar på. Så en poäng får väll ses som godkänt trots allt, kommenterade Folkabos tränare Stefan Särnefält efter matchen.

Vartoftas tränare Bob Karlsson tyckte till om matchen:

– En match som vi missar att ta 2 poäng till, tack vare att vi har lite svårt att sätta våra chanser, men jag tror och hoppas att det lossnar snart, Philip Källeskog var bäst i ett bra kämpande Vartofta.

Folkabo har en oavgjord och fyra förluster och 4–16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Vartofta har tre oavgjorda och två förluster och 6–11 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Folkabo på elfte plats och Vartofta sist, på tolfte plats.

Folkabo tar sig an Axvall i nästa match borta lördag 3 juni 16.00. Vartofta möter samma dag 13.00 Norra Fågelås hemma.

Artikeltaggar

Folkabo IKFotbollSkedevallenVartofta SK

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare