Första gästen spikad för Skaraborg Sessions: ”Vann auktion på Musikhjälpen”

Publicerad:
Petter Stordalen gästar Skaraborgs Sessions den 3 oktober för att prata om ledarskap och företagskultur. Foto: Fredrik Hagen

Tredje oktober är datumet du bör spara om du vill lära dig mer om Petter Stordalen, mannen som skapat ett hotellimperium som sträcker sig över Norden.

– Vi är otroligt glada för att vi återigen fått till en fantastisk säsong av Skaraborg sessions, säger Camilla Rickstrand, vd på Rickstrand & Co.

På Skövde kulturhus gästar Petter Stordalen Skaraborgs Session för att dela med sig av sina erfarenheter, insikter och hemligheter bakom sitt framgångsrika ledarskap och unika företagskultur.

– Petter Stordalen har vi jobbat för i många år att få honom till oss och äntligen fick vi till honom via en auktion på Musikhjälpen, säger Camilla Rickstrand.

Skaraborgs sessions

3 oktober 2023 – Petter Stordalen

30 november 2023 – David Jacoby och Vahid Zohali

1 februari 2024 – Anders Borg

10 april 2024 – Magdalena Gerger och Vanessa Leporati

Artikeltaggar

AuktionerMusikhjälpenNöje/KulturPetter StordalenSkaraborgSkövde kulturhus

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare