Orlovs första mål i återkomsten – gav seger mot lokalkonkurrenten: ”Inga nerver”

Publicerad:
Jakob Orlov gjorde sitt första mål sedan återkomsten till Värsås. Foto: Mattias Olsson

IFK Värsås profilstarka värvning Jakob Orlov gjorde sitt första mål sedan återkomsten i matchen mot Fagersanna. Målet kom på straff. Det bidrog till att IFK Värsås kunde vända och vinna med 2–1.

Det var annars Fagersanna som fick en kanonstart på hemmamatchen mot IFK Värsås. Redan i den andra minuten kunde nämligen Rasmus Karlsson ge hemmalaget ledningen. Det var ett resultat som stod sig halvleken ut.

IFK Värsås skulle dock komma tillbaka. I den 68:e spelminuten fick gästerna straff. Fram klev Jakob Orlov och satte kvitteringen. Det var Orlovs första mål sedan han kom tillbaka till moderklubben till den här säsongen.

– Inga nerver där inte, säger IFK Värsås tränare Tommy Krans.

IFK Värsås lyckades sedan även fullborda vändningen. I den 84:e minuten gjorde Nils Liljebo 2–1 på en frispark. Ett resultat som skulle stå sig matchen ut.

– Jätteviktigt att vända efter att ha släppt in ett skitmål direkt i början av matchen, säger Krans.

Mål Fagersanna: Rasmus Karlsson

Mål Värsås: Jakob Orlov, Nils Liljebo.

Artikeltaggar

FotbollIFK Värsås

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare