Seger för Stenstorp på hemmaplan mot Sandhem

Publicerad:
Stenstorps IF vann mot Sandhems IF

Stenstorp vann mötet med Sandhem hemma med 3-1 på torsdagen i division 6 Tidaholm herr i fotboll.

– En skön seger och gött med 3 poäng. Spelmässigt så kanske det inte var vår bästa match. Vi tar ledningen genom Lucas Marculescu som gjorde en fin första halvlek och där har vi en bra period men Sandhem tuggar sig in i matchen och kvitterar i slutet av halvleken. Vi gör 2-1 tidigt i andra halvlek, och kämpar för att utöka ledningen, Sandhem får en man utvisad och kort därefter gör vi 3-1 genom Daniel Söderqvist, då tror man att vi ska ta över spelet mer men Sandhem biter ifrån bra, kommenterade Stenstorps tränare Mikael Öqvist.

Stenstorp har två segrar och tre förluster och 8–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sandhem har en oavgjord och fyra förluster och 4–28 i målskillnad.

Det här betyder att Stenstorp nu ligger på sjunde plats i tabellen, och Sandhem är på åttonde plats.

Stenstorp tar sig an Kinnarp/Slutarp i nästa match borta lördag 3 juni 16.00.

Artikeltaggar

FotbollSandhems IFSportvallenStenstorps IF

Så här jobbar SLA med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare